Selecteer een pagina

Wie is er niet gek van een barbecue? Lekker zelf de kok uithangen en genieten van het mooie weer en de mensen om je heen. Dit maakt barbecueën daarom een zeer geschikte activiteit om zakelijk te doen. Lekker eten én je collega’s beter leren kennen. In dit artikel vertelt depaalkoepel.nl je een aantal handige voordelen van deze activiteit.

Team building

Je kunt je collega’s op verschillende manieren leren kennen. Er zijn talloze activiteiten die je samen kunt doen, maar een barbecue is dé manier om dit onder het genot van lekkere hapjes te doen.

Deze activiteit zorgt voor echte binding tussen de collega’s. Iedereen is ontspannen en heeft het naast de zakelijke onderwerpen ook over hele andere dingen. Hierdoor leert men elkaar goed kennen en vormt een echt team zich.

Beloning

Veel bedrijven kennen een drukke periode, bijvoorbeeld de kerstdagen of de zomer. Om deze periode met z’n allen af te sluiten en het personeel te bedanken voor het harde werken is een barbecue heel geschikt. Hiermee trakteer je als werkgever iedereen op lekker eten, een drankje en de nodige ontspanning. 

Het is heel belangrijk om je dankbaarheid te laten kennen als er veel inspanning is geleverd. Waar veel werknemers ontevreden over raken is het leveren van inzet zonder dat hier erkenning tegenover staat. Met een activiteit als barbecueën heb je dit zomaar opgelost. 

Tips voor het organiseren van een leuke activiteit

De locatie is natuurlijk heel belangrijk. Bij een barbecue in Groningen bijvoorbeeld kun je kiezen voor een locatie aan het water, de mogelijkheid om bootjes te huren en dat soort dingen bij De Paalkoepel. 

Ook is het mogelijk om vervolgens de stad in te gaan om de activiteit met z’n allen af te sluiten. Belangrijk bij het kiezen van een locatie is onder andere de parkeergelegenheid en bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer. Een grote tuin en uitzicht op het water is een bonus.

Snelle en betrouwbare: iPhone reparatie in Breda

Snelle en betrouwbare: iPhone reparatie in Breda

Een gebarsten scherm, een niet functionerende home knop of een batterij die snel leegloopt het zijn frustrerende problemen waar veel iPhone gebruikers mee te maken krijgen. Gelukkig hoef je je iPhone niet direct te vervangen. Bij een betrouwbare telefoonwinkel in...

De mogelijkheden van een badkamermeubel

De mogelijkheden van een badkamermeubel

De badkamer is en van de ruimtes die vaak als laatste wordt aangepakt wanneer er verbouwd wordt. Toch is dat zonde, want de badkamer kan een ruimte zijn van rust en ontspanning. Hoe de badkamer wordt ingericht speelt hierbij een rol. Badkamermeubels kunnen hierbij...