Selecteer een pagina

Als je seksueel actief bent geweest en nu bang bent dat je een soa hebt opgelopen, vraag je je misschien af waar je  een soa zelftest kunt kopen. Het is begrijpelijk dat veel mensen liever niet naar de dokter gaan als ze vermoeden dat ze een soa hebben – het kan vaak een erg gênante ervaring zijn. Bovendien heeft niet iedereen door zijn drukke leven tijd om naar de dokter te gaan. Een soa zelftest kopen is dan een goed alternatief. In deze blog vertellen we je waar je een soa zelftest kunt kopen en of ze betrouwbaar zijn!

Een soa zelftest kopen

Als het een soa zelftest kopen aankomt, zijn er twee verschillende soorten die we kunnen onderscheiden. Ten eerste gaat het hier om de soa zelftest die je bij de drogist kunt kopen. Deze geeft binnen een paar kleine minuten aan of je een soa hebt of niet. De andere soa zelftest die je kunt kopen, kun je opsturen naar een medisch laboratorium die dit verder analyseert. Veel mensen weten niet zeker of een soa zelftest kopen wel een betrouwbaar alternatief is voor een bezoek aan de dokter.

Betrouwbaarheid en een soa zelftest kopen

Over het algemeen geldt dat een soa zelftest die je koopt en op moet sturen naar een laboratorium vele malen betrouwbaarder is. De medische laboratoria die het monster dat je zelf hebt afgenomen analyseren moeten namelijk aan dezelfde standaarden voldoen dan de laboratoria die de huisartsen gebruiken. De soa zelftest die je bij een drogist kan kopen die je zelf het resultaat geeft, is echter een stuk minder betrouwbaar. Zo is er gebleken dat ze vaak onterecht een positief resultaat geven.

Online een soa zelftest kopen

Als je nu ook een betrouwbare soa zelftest wilt kopen, kun je dit het beste online doen bij een betrouwbare aanbieder. Het is erg aan te raden om een test te kopen die je zelf opstuurt naar een lab. Het is daarbij goed om te weten dat een soa zelftest kopen anoniem en discreet kan. Het pakketje dat je opgestuurd krijgt is erg discreet verpakt. Niemand kan dus achterhalen wat er in het pakketje zit en van welk bedrijf het komt. Na het kopen van een soa zelftest en het opsturen van de test naar het lab, kun je binnen een paar dagen online je resultaten opvragen. Een soa zelftest kopen kan dus eenvoudig online!

Een gietvloer in je woonkamer? Dit zijn de voordelen

Een gietvloer in je woonkamer? Dit zijn de voordelen

Wanneer je aan een gietvloer denkt, is het eerste wat in je opkomt waarschijnlijk een ziekenhuis of een ander groot institutioneel gebouw. Gietvloeren worden echter ook steeds populairder voor gebruik voor de woonkamer.

Het belang van een goede nageltafel voor nagelstylisten

Het belang van een goede nageltafel voor nagelstylisten

Als nagelstylist is het belangrijk dat je een goede werkomgeving hebt. Dit betekent dat je moet beschikken over alle nodige producten, hulpmiddelen en materiaal om het werk gemakkelijker en comfortabeler te maken. Een van de belangrijkste dingen die ongetwijfeld niet...

Zo kies je het beste materiaal voor je tuintegels

Zo kies je het beste materiaal voor je tuintegels

Tuintegels worden steeds populairder omdat mensen zich realiseren welke voordelen ze bieden ten opzichte van tuinen met planten. Tuintegels zijn een geweldige manier om direct een tuin te creëren die weinig onderhoud vergt en er geweldig uitziet. Alhoewel een tuin met...